Hvordan å tegne en hest i ti minutter

November 14

Hvordan å tegne en hest i ti minutter

Hester fortsatt ta fantasien av entusiaster som setter pris på dyrets elegant og strømlinjeformet muskulaturen og iboende skjønnhet. Det er ingen overraskelse, da, at hester har vært gjenstand for mange kunst stykker, fra utsmykkede malerier til skulpturer. Men det er ikke nødvendig å gå over toppen eller være altfor detaljerte når du tegner en hest; ved å betale oppmerksomhet til enkle geometriske figurer, kan en enkelt tegne en hest i noen minutter.

Instruksjoner

• Tegne en bakover "J" figur venstre midt på papir. Denne grunnleggende utgangspunkt tjener som grunnlag for hestens ansikt, så trekke den tilstrekkelig stor å senere legger ansikts detaljer--- men ikke trekke det for stor, som du ikke har nok plass til resten av dyrets kroppen. Tegne en opp ned "V" form som kobles fra bunnen av ansiktet og stikker nedover til høyre på siden for å gjøre forsiden av hestens hals og overkropp.

• Tegne en litt skrå linje over ansiktet som går til høyre på siden for å opprette toppen av hestens rygg. Hvis det hjelper, se et bilde av en hest og Merk gradvis kurvatur av en hest tilbake når du tegner linjen. Legge til en buet linje ned fra tilbake til gjøre bakfjerding. Denne linjen er i hovedsak formet som en langstrakt "side"

• Trekke bena rett ned fra kroppen, som oppnås ved å legge til fire par linjer stikk nedover; igjen, se et bilde for å få nøyaktige kurvatur av bena for realismes skyld. Alle fire bena---to foran og tilbake nærmest betrakteren--- og to mer som speil bein skaper dybde og gjør hesten vises tredimensjonale.

• Legge den endelige detaljene til fullt kjøttet ut hesten ved tegning i trekanter for ørene på toppen av hodet og legge flere buede linjer til baksiden å gjøre detaljene. Til slutt, tegne en enkel øye og en munn. Slette alle overlappende linjer og spore over tegningen i svart blekk for å lage kunst posisjon ut på siden.