Morsomme ting for 10-årige gutter

April 13

Morsomme ting for 10-årige gutter

Foreldre en 10 år gammel gutt kan være vanskelig; Han er for ung til å begi deg ut på egen hånd, men aktivitetene han en gang elsket som barn ikke lenger interesserer ham. I stedet for å tillate ham å spille nonstop videospill eller se endeløse timer med TV, idédugnad morsomme aktiviteter som vil engasjere ham og få ham ut av huset.

Gå en tur

Going for en tur er en perfekt måte for din 10-årige se utendørs og få litt mosjon. For å gjøre turen la mer interessant, ham kartlegge ruten du vil ta. Mange park avdelinger tilbyr kart av turstier; skrive ut en ut for ham slik at han kan merke ruten og overvåke fremgangen underveis. Tillate ham å pakke en ryggsekk med alt vesentlige fra sunn snacks som stien blanding til kompass. Kjøpe en billig pedometer slik at han kan måle hvor langt du går og sette et månedlig mål å oppmuntre hyppige turer. Du kan også la en tre eller fuglen identifikasjon bok å se hva du finner langs veien.

Les en bok

Mange 10-åringer er ikke begeistret av synet av boken, men det er mange bøker som faller til motvillige leseren publikum og kan holde barna underholdt i timevis. Disse bøkene er engasjerende og lett å lese; "Diary av en Slappen gutt" serien er bare ett eksempel av en bok som 10 år gamle gutter glede i. Denne boken følger elskelig midt-skolen studenten Greg Heffley som han klarer med vanskelighetene med å være en knoklete gutt blant en skole full av store Sportsidioter. Lese boken sammen med ham og diskutere hva han liker om boken hver kapitlene.

Lær en ny Sport

Han kan allerede ha noen favoritt sport, men oppfordrer ham å lære reglene til en sport han har aldri prøvd før. For eksempel introdusere ham til golfspillet. Han kan begynne å lære sving ved å besøke en putt-putting kurs og han kan begynne å forstå reglene av spillet ved å se en golfturnering på TV. Når han får nok interesse for spillet, kan du besøke en lokal golfbane. Pass på å planlegge en tee-tid i løpet av timer, slik at du kan redusere presset på ham og Planlegg tilstrekkelig tid for ham å stille spørsmål eller å gjøre over skudd hvis nødvendig.

Lage et måltid med ham

Mange unge gutter elsker tilberede et måltid, men noen innser ikke at mat kan være morsomt. Gi ham så mye kontroll som mulig i måltidet; tillate ham å plukke ut en oppskrift, en handleliste og hjelp du handler. Kontroller oppskriften er lett å gjøre slik at han kan delta så mye som mulig. La ham hell, hogge og rør og oppmuntre seg å sjekke maten fremdriften mens du lager den.