Hvordan få et brettspill lisensiert

August 3

Hvordan få et brettspill lisensiert

Enten du har opprettet din egen brettspill eller du jobber for et selskap som utvikler et spill, er får et brettspill lisensiert mulig ved hjelp av ulike metoder (avhengig av spillet og publikum du har opprettet). Lisensiering et spill kan være en utfordring, som det er ingen garanti for at et selskap vil utgi spillet uten utholdenhet og en overbevisende pitch å vise spillet kan nå publikum og slå et overskudd.

Instruksjoner

• Skriv et brev inkludert detaljer om din brettspill til utgivere og produsenter som du mener passer for markedsføring og salg av spillet. Være presis i setninger og fakta om spillet og inkluderer en profesjonell tone når du adresserer de i brevet.

• Merk hovedpunktene i din brettspill, inkludert målgruppen og det generelle budskapet spillere får når du spiller spillet. Inkluder en kort oversikt over reglene for spillet sammen med konkurransedyktige natur (hvis noen) av spillet og hvordan den lar for å arbeide sammen eller mot hverandre mens du spiller.

• Inkluderer alle markedsføring planer og ideer du har for spillet i brevet, og hvorfor du tror de vil fungere for din brettspill. Detaljer som involverer sosiale medier og viral markedsføring sammen med tradisjonell reklame teknikker vil hjelpe din styret spillet stå ut med opprinnelige former for en spiller publikum og fans av spillet.

• Knytte tegninger og eksempler på brettspillets planlagte visuelle og emballasje design sammen med noen logo ideer og utdrag. Ansette en grafisk designer og illustratør å hjelpe produsere din brettspill bilder, hvis du ikke er erfarne i dette, å øke sjansene for å ha spillet lisensiert og vurdert profesjonelt.

• Lag kopier av alle brettspill filer, dokumenter og originalgrafikk. Snakke med en advokat om registreringssystem for et varemerke og patent på din brettspill å beskytte dine rettigheter mot potensielle innholdet tyvene.

• Sende spillebrettet banen og materialer til legitime spillebrettet selskaper som er kjent i markedet i dag.

Tips og advarsler

  • Når du har mottatt et tilbud, vil du har sjansen til å forhandle royalties upfront betaling fremskritt og vilkårene og lengden på avtalen å tjene fra spillet. Sjekk med flere brettspill produsenter og selskaper hvis du blir tilbudt flere avtaler å veie din beste alternativet for å tjene mest mulig ut av spillet.