Hvordan å øke eksotiske Finches

March 21

Hvordan å øke eksotiske Finches

Det er over 50 varianter av eksotiske finches, noen sjeldne og noen mer vanlig. Om 10 av disse artene er lett tilgjengelig for finch inbilt. De mindre kjente tar tid å finne, men er ikke umulig å finne. Før embarking på en finch-oppdra venture, være klar over at noe finches vil rase og bakside deres ung på egen hånd, mens andre vil ikke og deres babyer må fremmes.

Instruksjoner

• Velg typen eller typer finches å heve. Finches som er rikelig og lett å heve inkluderer zebras, samfunn og krydder. Vanskeligere arter inkluderer lady Gouldian, waxbills, vevere og pin-tailed whydah.

• Kjøp riktig burene. Noen arter av finch, som sebraer og samfunn, kan huset sammen, mens andre krever en bur per par. Når flyr flere finches sammen, må buret er stort nok for den mindre aggressiv å unnslippe trakassering. Kontroller at det er flere fôr og vann boller så alle får til å spise.

• Bruk en oval type kurvsledene for mindre finches, som ligger helt bortsett fra inngangen hullet. Bruk en bolle type kurv for Kanariøyene og større finches. Du kan bruke tre reirkasser for avl finches, men de er vanskeligere å rengjøre. Flettekurver er disponibel. Linje kurver eller bokser med hekke materiale kjøpt fra en pet lager. Unngå streng og garn som fuglene kan få bena fanget.

• Gi buret hengende forer å gi grus. Kjøpe det lite grus som anbefales for finches. Henge en blekksprut bein for nebbet helse. Kontroller at byrået har nok perches, spesielt hvis boliger flere finches sammen. Endre fôr og vann daglig. Ren burene regelmessig for å unngå sykdom.

• Lady Gouldian finches kan ikke øke sine babyer selv. Oppdrettere holde noen ganger sebra eller samfunnet finches å sitte på Gouldian egg og mate unge.

Tips og advarsler

  • Anmode oppdretteren hvor vanskelig det er å heve hver arter av finch. Spørre om hannene er svært aggressive, eller vil tolerere andre i buret.
  • Både mannlige og kvinnelige fugler mate deres unge. Når en høne bestemmer å hekke igjen at hun kan kaste unfledged fuglene ut av redet. Prøv skille paret ved å plassere umodne babyer med mannlige, ute av syne for kvinnelige.