Hvordan lage et silkeskjerf bruker Tie Dye ledninger

February 15

Hvordan lage et silkeskjerf bruker Tie Dye ledninger

Vil du imponere dine venner med en unik og one-of-a-kind håndlaget gave? Hvordan personlig farget silke skjerf? Du trenger ikke å være en syerske eller profesjonell tekstil å få bra resultater, alt du trenger er en god kunst forsyning butikken. Tie dye ledninger er en mye enklere måte å farge stoff enn tradisjonelle fargestoff bad en bruker til å lage t-skjorter og andre klær elementer. Ledningene lar brukeren direkte bruk av flere farger og design hvordan de fungerer sammen. De gjør hele prosessen med døende stoffer raskt og enkelt med begrenset rotet og rydde opp. Dette prosjektet er perfekt for å lage gaveartikler, eller til å holde barna opptatt på en regnværsdag. Dekk bordet og la oss komme i gang.

Instruksjoner

Hvordan lage et silkeskjerf bruker Tie Dye ledninger

• Samle forsyninger. Dickblick.com har alt du trenger, inkludert silke skjerf og slips fargestoff ledninger, så planlegge og bestille rekvisita. Du kan også sjekke lokale kunst forsyning butikken for å se om de har varene du trenger på lager. Tie dye ledninger kommer alltid i en blandet farge pose, så du har nok variasjon i din skjerf.

• Dekk bordet og velg tie dye ledningene du vil bruke for dette prosjektet. Tenk hvordan farger samarbeide og separate ledninger for ulike skjerf. For eksempel samarbeide blått og grønt godt, som gule og grønne eller røde og fioler.

Hvordan lage et silkeskjerf bruker Tie Dye ledninger

Lå skjerfet flatt på bordet. Lå tie dye ledningene på skjerfet. Overlappe strengene, lage looper og sirkler med ledningene. Husk å legge ledninger over hele lengden av skjerfet. Fire eller fem ledninger burde gjøre det, som du ikke ønsker å sette mye farge på din silke. Over gjøre det vil resultere i gjørmete farger.

• Fremheves skjerfet i en tube figur med tie dye ledningene inni. Den burde ligne en stor silkeaktig burrito. Rull skal være litt løs, ikke like tett som en sigar. Sett røret på flere ark med papir toweling å absorbere vann.

• Spray skjerf-røret med vann å mette og trykk ned lett for å løslate fargestoffet i ledningene. Husk å mette skjerfet. Du vil se fargene begynner å blø gjennom lag av skjerfet. Se etter mye farge frigis før unrolling skjerf. Sprøyting røret gir deg mer kontroll over farge utgivelsen enn dipping hele i vann. Ta deg tid og grundig våt silke før du går videre.

• Rull ut for å avdekke den vakre mønsteret ledningene på skjerfet. Nøye fjerne ledninger slik at de ikke dryppe på materialet.

• La det tørke og varme angitt etter produsentens instruksjoner.

Tips og advarsler

  • Den virkelige skjønnheten i dette prosjektet, avhenger av hvordan du overlapper ledningene og fargene du har valgt. Husk å overlappe og opprette løkker med ledninger å lykkes!
  • Gjør dette med barna. Prosjektet er ikke det griset, og barna vil elske at de kan gjøre vakre gaveartikler.
  • Fargestoff vil flekke hender så slitasje hansker hvis rene hender er viktige for deg.