Typer musikk notater

September 7

Vite banen og fingret av et notat er vanskelig nok når du leser noter; Knowing stil notatet er enda vanskeligere. Hver tone har en individuell skrevet stil som forteller deg hvor og spille av notatet. (Se delen referanser for noen bilder av hver Merk stil.)

Crotchet

Crotchet er den vanligste musikknote. Det er også lengden på note det noensinne andre stil av notatet regnes fra (f.eks, en semibreve er fire crotchets). Det er merket av en liten, flat sirkel som er fylt med svart, og har en lang rett linje stikker oppover eller nedover fra den. Det er også en fjerdedel notat fordi den teller for ett slag i en 4-beat bar.

Semibreve

Semibreve teller for en hele fire-beat bar.

Semibreve er også kjent som en hel note og teller fire crotchets. I en fire-beat bar plasseres i begynnelsen fordi den teller for hele musikalsk bar. Det ser ut som en oval og har en formørket kant som er tykkere på venstre og høyre hånd sidene enn på topp og bunn; egentlig det ser ut som en flat, fet "O."

Minim

En minim er stil Merk som representerer to crotchets eller halv en semibreve. Det er stylet akkurat det samme som en crotchet, men har en hul, hvit oval i stedet for en svart. I en fire-beat bar, kan minim bare være plassert i første, andre eller tredje sted fordi det varer for to beats av baren og kan ikke spilles over eller til en ny.

Skjelving og Semiquaver

En skjelving anses halv en crotchet (åtte i en bar), og en semiquaver representerer en fjerdedel av en crotchet (16 semi quavers i en bar). En skjelving er stylet på nøyaktig samme måte som en crotchet, men har en knipset hale slippe fra den lange rette linjen. Tilsvarende en semiquaver ser ut som en crotchet men har to knipset haler slippe fra linjen.

Dot Merk

En prikket notat kan brukes på noen av de ovennevnte stilene av Merk. Den representeres av en liten svart prikk som vises på høyre side av den ovale figuren av notatet. Hva det betyr er at du må spille lengden på normal notatet pluss en halv. For eksempel en prikket minim ville vare tre slag av bar (de vanlige to beats addisjonstegn ettall), og en prikkete semibreve bør bli spilt for seks slag.