Hvordan male Faux Fur

November 7

Faux pels fortsetter å vokse i popularitet. Ikke bare er det billigere enn ekte pels, men ingen dyr skades under produksjon. Faux pels er ikke bare brukes til å lage strøk: det kan brukes å gjøre lampeskjermer, tepper, utstoppede dyr og mange andre elementer finnes i hele huset. Men hvis du ikke er fornøyd med fargen på et element i huset som er laget av faux pels, er male det en fin måte å gjøre det ser nytt igjen.

Instruksjoner

• Finn et element med faux fur det må males. Denne teknikken fungerer best på noe som en lampeskjerm eller et Kosedyr som brukes som dekorasjon. Ikke forsøk å male pelsen eller noe som et barn setter i munnen.

• Plasser avisen ned på gulvet i kjelleren eller garasjen (eller utenfor hvis ikke det regner eller snø). Avisen skal dekke plass slik at du kan spray-maling elementet uten å få alle maling på bakken.

• Spray-maling et lite område på det faux fur fra en fot unna. dekke elementet lett med maling. Det er bedre å ha for lite enn for mye maling under dette trinnet fordi overflødig maling vil føre pelsen til clump sammen. Vente 10 sekunder etter at du har malt området.

• Pensel maling i faux pels med en fin børste. Gjør dette i hver retning til området er helt dekket.

• Gjenta trinn 3 og 4 til hver lite område på det faux fur har blitt malt. La malingen tørke før du returnere varen til sin plass i huset.