Hvordan lage din egen Chess programvare

September 27

Sjakk, også kjent som "The Game of Kings," har vært et spill av intellekt for nesten alle store siviliserte samfunn i mange hundre år. I moderne tid, har vi utviklet den neste fasen av sjakk stridende: sjakk dataprogrammer. Stand til å behandle statistikk, sannsynlig trekk og avanserte taktikk sjakk bokstavelig talt millioner av ganger raskere enn den menneskelige hjernen, datamaskiner er fantastisk motstandere øve mot.

For å gjøre din egen sjakk programvare, er grunnleggende programmering kunnskaper nødvendig. Utover det, men forblir The Game of Kings uendret som den har i århundrer.

Instruksjoner

• Utforme et visuelt grensesnitt for din digitale sjakkbrett. Dette kan være så enkelt som en todimensjonal firkant, inndelt i 64 mindre ruter med et symbol som representerer hver brikke, eller så komplisert som en tredimensjonal, full-farge virtuelle sjakkbrett med interaktive stykker. Stilen til din brettet er bare begrenset av dine ferdigheter og fantasi.

• Programmet de grunnleggende reglene i sjakk i grensesnittet; dvs den unike bevegelse evner av hver brikke, hva skjer når brikkene er fanget, etc. Teste hver regel du implementere grundig, for begge sider av bordet, før du går videre til neste regelen. Dette vil spare deg mye hassle i senere stadier.

• Inkluder avansert trekk i sjakk, inkludert spesielle trekk som Rokade, no pass maur, bonde forfremmelse, etc. Disse kan være vanskelig å faktor i din programmering, men med tålmodighet og flid, kan oppnås. Igjen, sørg for å teste hver bevegelse grundig før du går videre til neste trekk å unngå katastrofale programmet feil senere.

• Legg nådestøtet for sjakk: evnen til å identifisere sjekk og Sjakkmatt. Kongen er de eneste brikkene som kan bli påvirket på avstand av fiendtlige soldater, og kongen krever spesielle regler som gjelder bare ham. Kontroller at kongen kan sjekkes og checkmated av hver enkelt utstyrsdel fra alle mulige vinkler, og at du har sjakk programvare å øve på hjemme, med eller uten en kjøtt og blod motstander.