Hvordan skrive en Prudepikes tale

August 4

Bryllup er fylt av tradisjon og seremonien, fra kjolen blomster; ingen detaljer er neglisjert, ingen ritual oversett. En av de største ære en venn kan skjenke deg er å be deg om å være brudepike. Som brudepike du hjelpe bruden med hva hun behov og bidra til den store dagen går greit. Etter seremonien, kan du bli bedt om å foreta en tale i resepsjonen. Brudepike talen vanligvis oppstår etter den beste mannen og fokuserer på bruden. Denne skikken er ikke universelt praktiseres, men hvis det forventes av dere, er det best å vet på forhånd og har noe forberedt.

Instruksjoner

• Brainstorm. Døyt ned noen ideer du har om hva du kanskje ønsker å inkludere i din tale. Du kan inkludere noen morsomme, men når det er hensiktsmessig, historier om bruden, ting hun pleide å si om brudgommen når de først møttes, eller kanskje en uvanlig vane bruden har at brudgommen nå må leve med. Du vil ikke bruke alt du komme opp med. Bære en liten notatblokk rundt med deg. Ting som vil gjøre en flott tillegg til din tale vil skje på de rareste tidene og hvis du ikke skriver dem ned, er det sannsynlig å glemme dem senere.

• Skrive det første utkastet. Ikke vær redd for å skrive "dårlig versjon" først. Det skal gå gjennom flere revideringer før det er ferdig, men du trenger en kladd til å gi deg et overslag over lengden. Kontroller at den har en åpning, en hoveddelen og en avsluttende.

• Start med en hilsen etterfulgt av en uttalelse ("åpning"), som et tilbud eller sammenligne Bryllupdato på noen andre hendelse som skjedde den dagen i historien. Du kan også nevne hvordan æret du er å bli valgt til være brudepike.

• Følge innføringen med dine personlige historier om bruden, hvordan du møtte, hva hun er. Dette utgjør hoveddelen, eller midten av talen.

• Lukk et ønske for nygifte eller inviterer gjestene til å bli med i en skål.

• Les tale høyt og tid selv. Du mål er å skrive en tale som varer i ca 5 minutter.

Tips og advarsler

  • Mange mennesker har en tendens til å snakke altfor fort når faktisk gir tale. Pust dypt og tvinge deg til å avta i starten. Praktisere dine talen foran andre. Øve gjør det langt mindre sannsynlig at du vil glemme hva du ønsket å si i det avgjørende øyeblikket. Også kan publikum, selv en liten en, gi deg tilbakemelding på ditt valgte materiale.