Hvordan du samler Pine treet Pollen

March 23

Hvordan du samler Pine treet Pollen

Forskere samle noen ganger pollen fra planter, for eksempel furutrær, til å bekrefte identifikasjon. Noen herbalists hevder at pine treet pollen inneholder et testosteronelike stoff og kan brukes til å øke ens libido eller andre medisinske formål. Furu pollen inneholder også flere vitaminer. Nøkkelen til å samle furu pollen er å finne furutrær når de er i blomst.

Instruksjoner

• Identifisere furutrær i din region. Furutrær er bartre som holder sine grønne nåler hele året. Mange furutrær er høye noe triangulær formet, selv om noen er lav og sprer seg. Ulike arter av furutrær er funnet over hele verden, og et tre felt guide kan hjelpe deg med å identifisere furutrær i din region.

• Finne et furutre i blomst. Pine treet blomstrer (også kalt catkins) ser ut ikke som hva vi vanligvis tenker på som blomster som marigolds eller tusenfryd, men i stedet de ser noe som en larve. Mannlige blomster som produserer pollen, vanligvis lange og tynne, mens den kvinnelige blomster, som blir kongler, er kort og fet. Mannlige furu tre catkins er ofte gul eller blek tan, og avhengig av arten av furu, de kan være på tips grenene eller på leddene. Pines produserer vanligvis pollen i våren eller sommeren.

• Sett inn furu lykter i en plast eller papir pose og forsiktig risting. Furu catkins er trolig bli prioritert, og kan du bruke engangshansker. Bruke en stige til blomstene på de øverste greinene.

• Tørr furu pollen ved å legge det på en cookie ark i den varme solen. Du kan også tørker det i en svært lav ovn eller en food dehydrator.

• Lagre pine treet pollen i en lufttett beholder i kjøleskap eller fryser.

Tips og advarsler

  • Produktene fra furutrær, inkludert pollen, er generelt trygt å konsumere, selv om noen arter av furutrær kan produsere pollen eller sap en sterk "terpentin" lukt og bitter smak. Ikke forbruke furu pollen har du furu eller stemt allergier eller en alvorlig reaksjon på bie stings.