Haken kviser på en hjørnetann

October 20

Haken kviser på en hjørnetann

Hjørnetann akne, som ser ut som små støt på hundens haken, kan være forårsaket av flere forskjellige patogener. Disse inkluderer akkumulert mat oljer på plastikk næringen fat, allergener og medikament reaksjoner. Nøkkelen til å bli kvitt akne er å isolere årsaken.

Hunden retter

Haken akne skyldes akkumulert oljer fra hundemat bygge opp på plast mat boller er svært vanlig. Det hastig fastsette for denne er å endre til en hunden rett som er porøs (for eksempel keramiske), og vaske grundig og regelmessig.

Allergi

Hjørnetann akne skyldes allergener kan være kontrollert av vanlige administrasjonen av over-the-counter eller reseptbelagte antihistamines som chlorpheniramine eller diphenhydramine (Benadryl).

Narkotika bivirkninger

Akne skyldes hundens reaksjon på en bestemt medikamentell behandling kan vanligvis reverseres raskt ved avvikling medikamentell behandling. Men i noen tilfeller oppveier bivirkningene av stoffet terapi ikke fordelene ved behandling, så seponering av terapi ikke er anbefalt.

Behandling

Behandling av canine akne omfatter å holde området rent og tørr som mulig. Aktuelle programmer av astringents, som trollhassel og rensevæske, er noen ganger foreskrevet for å tørke ut området.

Infeksjoner

I noen tilfeller akne blir infisert og krever av oral antibiotika. Det er også viktig å implementere riktig sår omsorg teknikker hvis området er sårdannelse. Dette inkluderer bruk av aktuelle antibiotika.