Hvordan unngå lange køer ved Las Vegas nattklubber

October 31

Hvordan unngå lange køer ved Las Vegas nattklubber

Las Vegas er et senter for underholdning og spennende natteliv. Byen mat til kjendiser, idrettsutøvere, singler eller nesten alle som er villige til å del med sine penger å ha en flott tid. Las Vegas nattklubber tiltrekke mangfoldig publikum. Det er ikke uvanlig for klubben goers å vente i kø en time eller mer på en trendy Las Vegas klubb. Du må planlegge og være forberedt på å bruke mer penger hvis du vil unngå lange køer på en Las Vegas nattklubb.

Reservere et bord

En av de mest effektive måtene å unngå lange køer ved Las Vegas nattklubber er å reservere et bord for natten du ønsker å delta. De fleste klubber har concierge eller vert som kan gjøre avtaler for gruppen. Reservasjoner omfatter vanligvis foran av linje, en tabell for partiet og muligens en flaske brennevin eller champagne. Kostnaden å reservere et bord varierer, og mest nattklubbene har gruppen minimumskrav. Reservasjon kostnadene inkluderer opptak for hver av partene medlem. For eksempel starter bord til en fest av fire på Pure Nightclub i Cæsars Palace på en torsdag kveld på $375. Med de fleste klubber øke prisene på fredag og lørdag kveld eller under spesielle arrangementer.

Ring fremover

De fleste Las Vegas nattklubber har et nettsted med informasjon for administratorer som fungerer direkte for klubben. Du kan også kontakte club arrangører som fungerer ikke direkte for etablering, men har informasjon om de beste dagene til å delta og hvordan du får med liten eller ingen venter. Et par dager før planlagt ankomsttid, kontakt club verten eller arrangøren av e-post eller telefon. La ham vet at du er interessert i å besøke club og hvor mange menn og kvinner er i partiet. Han svarer vanligvis informasjon eller forslag til hvordan å unngå lange linjer på en bestemt plassering.

Gjestelisten

Du kan unngå lange køer ved Las Vegas nattklubber av innmeldingen for klubbens gjestelisten. Komme på gjestelisten gir deg tilgang til klubben uten å vente i generell studiekompetanse linjen. Noen club-webområder har påmeldingsskjemaer du må fullføre på forhånd. Du kan kjøpe VIP linjen går fra det klubbens hjemmeside eller fra uavhengige leverandører rundt i byen. Hvis du kontakter klubbens vert, kan du spørre om hvordan komme på gjestelisten og hva club privilegier dette gir.

Tips dørvakten

Alle nattklubber i Las Vegas har dørvakten eller dørvakt som kontrollerer identifikasjon og samler dekningsavgiften før du kan angi. Denne personen til slutt bestemmer som innrømme i klubben. Tipping dørvakten et beløp mer enn dekningsavgiften for klubben øker muligheten for å unngå venter i kø for lang. For eksempel hvis generell studiekompetanse er $40, kan du gi dørvakten $100 å unngå venter i kø. Noen klubber forby denne praksisen så du bør spørre dørvakten eller dørvakt hvis tipping tillates før du overlevere pengene.