Hvordan lage en komedie film

June 14

Hvordan lage en komedie film

Gjør en komedie film kan virke som en umulig oppgave. Hva mange don & rsquo; t innse, imidlertid, er det bare fordi du don & rsquo; t har tilgang til Hollywood, kan du lage din egen film. Som teknologi forbedrer kontinuerlig, alle du nød å lage din egen side-splitting komedie film er et kamera, beliggenhet og skuespillere. Alt annet er opp til fantasien din.

Instruksjoner

• Skriv et skript. Alle filmer begynne her og en komedie er ikke annerledes. Det er på dette stadiet at du vil bestemme logistikken av filmen: lengden og antallet tegn og nødvendig av komedie du går for (slapstick, gross-out, satire, etc.). Nøkkelen til å skrive store komedie er misdirection. Ta mondene, vanlige ting, bygge din publikum forventninger og deretter ta dem i en helt annen (ofte latterlig) retning.

• Speider steder for film. Med mindre produksjon, mindre steder brukes, blir bedre du. Husk at utenfor familie og venner hjem, vil du sannsynligvis trenger å få en tillatelse film andre steder. Du kan kontakte din lokale kommunen om hvordan å få oppholdstillatelse som det varierer fra stat til stat.

• Anskaffe utstyr. Et kamera og lysene er på minimum du trenger. Kan du skyte på film eller video, men videoen er et billigere alternativ, fordi det er billigere å kjøpe og ikke pådra høye utvikle kostnader. Du kan kjøpe eller leie disse fra ulike selskaper. Utfør et søk og Sammenlign priser før en beslutning. Avhengig av kameraet må du skaffe separat lyd opptaksutstyr også.

• Leie skuespillere. Du kan sette en annonse i avisen eller en av flere handel magasiner som Backstage. Angi en beskrivelse av rollen, skyting tiden og hvor mye, om noe, skuespilleren skal betales. Kontroller at skuespilleren er passende for rollen ikke bare i utseende og alder, men også i form av komiske stilen. En gummi-faced Jim Carrey imitator vil virke malplassert i en satire og en tørr-tenkende stand-up skuespiller vant & rsquo; t arbeid i en slapstick komedie.

• Skyte filmen. Du har ikke film kulissene i sekvens. Faktisk, er du bedre å filme alle scener på et bestemt sted før du går videre til neste. Pass på å skyte flere opptak av en scene. Selv om du tror du har det perfekte på første tar, kan du finne ut i redigeringsrommet at den andre eller tredje ta var bedre.

• Redigere filmen. Mest nyere datamaskiner leveres med forhåndsinstallert programvare for videoredigering. Denne programvaren lar deg redigere filmen ved å importere kulissene du & rsquo; ve skutt og klipping og kleber dem sammen i rekkefølgen du ønsker. Med mindre du & rsquo; ve skutt direkte på en DVD, men du må enten koble kameraet til datamaskinen via en USB- eller firewire-kabel, eller ta det til en lab overføres til riktig medium.

• Legge til musikk. Du kan også bruke redigering programvaren til sporene du vil bruke. Hvis du registrerte dialogen separat, må du legge den til i dette trinnet. Husk at musikken passer tone av komedie. Du don & rsquo; t vil mørke og illevarslende med mindre du gjør en mørk komedie. Hvis du lager en mørk komedie, du don & rsquo; t vil lyse og Langbein. Dette siste trinnet kan gjøre en stor forskjell i virkningen av filmen.