Liste over grunnleggende samtale startere

May 14

Liste over grunnleggende samtale startere

Det tar litt av motet ønsker du streik en samtale med noen som du ikke kjenner. Hvis du stemning ubekvem nærmer seg noen, er du ikke alene. Mange mennesker føler for sjenert til å gå opp til noen eller bekymre deg, enda verre, den andre personen vil finne dem kjedelige. Lære noen grunnleggende Konversasjonsstartere kan hjelpe du innlede en samtale raskt og effektivt.

Komplimenter

En god måte å starte en samtale er med komplimenter. Kompliment enkelt på en klær element som hun bruker (skjorte, kjole eller sko), tilbehør eller selv frisyre henne. Hvis du er en gjest i hennes hjem, kompliment et dekorativt element i hjemmet som en vase, innrammet fotografi, maleri eller møbel. Ifølge Self vekst, når en person er utfylles, vil hun ta interesse, fordi folk liker å høre positive ting om seg selv.

Filmer

Spør enkelt hva var den siste filmen han så. Hvis du ikke har sett filmen som han snakker om, deretter fortsette å spørre ham spørsmål om det. Spør om de filmens plot, hovedpersonene og lydsporet. Spør ham om han ville anbefale at du ser den. Hvis du har sett filmen han nevner, diskutere det med ham. Diskutere din favoritt deler i det, hvorfor du liker det eller ikke liker det, og hvis du vil se den igjen.

Arbeid

En klassisk samtale opener snakker om et individuelt arbeid. Be personen hva shes gjør og hvor lenge hun har arbeidet på sin plass for sysselsetting. Diskutere hvorfor hun inn feltet arbeid.