Hvordan tolke "To Kill a Mockingbird"

January 10

Hvordan tolke "To Kill a Mockingbird"

Hvordan tolke "Kill a Mockingbird". Harper Lees klassiske roman, «Å drepe en sangfugl» Utforsker divisjonene av rase og sosial klasse i Alabama i 1930-årene. Speider, datter av Atticus Finch, advokat sliter med å finne rettferdighet for en uskyldig svart mann, forteller romanen. Anerkjent for dens beskrivelse av rasisme, urettferdighet og moralske motet i ansiktet begge, fikk "Å drepe en sangfugl," boken of the Century prisen av biblioteket Journal. Opprinnelig publisert i 1960, vant "Å drepe en sangfugl," Pulitzerprisen.

Instruksjoner

Identifisere de viktigste temaene i romanen

• Identifisere temaet for romanen som mot. Atticus Finch viser både fysisk mot, i skyting rabiat hund og beskytte Tom Robinson fra mafiaen og jailhouse. Enda viktigere, er Atticus Finch en modell av moralske motet for hans vilje til å stå opp fordommer og kjempe for rettferdighet en uskyldig mann fortjener. Temaet mot går gjennom krumspring av barn, i sin søken for å finne ut mer om Boo Radley.

• Les Drep ikke en sangfugl som en anklage av rasisme og fordommer. Toms overbevisning oppstår fordi han er svart. Juryen vil heller kjøre uskyldige menn enn konfrontere egne overbevisninger om rasemessig underlegenhet. Rettssaken blir en oppvåkning for speider, som føler stikket av fordommer for første gang i sitt liv. Hun begynner å forstå faren i verdiene i byen hun hadde tidligere akseptert og selv omfavnet.

• Oppdag tredje temaet for denne romanen som den utforsker forholdet mellom godt og ondt. Scout og Jem gjøre overgangen fra barndommen uskyld, tro på godheten av deres byen, til å anerkjenne onde fordommer og hat vises Tom og deres far. Atticus forstår onde i verden, men fortsatt tror på menneskets kapasitet for godhet. Han erkjenner at folk har både gode og dårlige kvaliteter når han beundrer fru Dubose for hennes mot, men beklager hennes rasisme.

Forstå symbolikken i Mockingbird

• Vis mockingbird som et symbol på uskyld. Atticus forbyr sine barn til å skyte en sangfugl. Han forteller dem at det er en synd å drepe en sangfugl, som ingen forårsaker skade. Ifølge Atticus er drepe en sangfugl ødeleggelsen av uskyld. Dette temaet er ytterligere ekko av Miss Maudie, som forteller speider, "Mockingbirds ikke en ting men... synge sine hjerter ut for oss. Det er derfor det er en synd å drepe en sangfugl."

• Sammenligne mockingbird Tom Robinson. Tom er en uskyldig mann som har blitt ødelagt av onde. I straffeutmålingen ham til døden, har innbyggerne begått synden å drepe en sangfugl.

• Identifisere Boo Radley som et symbol på mockingbird. Boo er en snill og mild mann som gjør gode ting for barn. Skulle han bli stilt for retten for drapet på Bob Ewell, ville han ha blitt ødelagt. Både han og Tom representerer den sanne godheten mockingbird som må beskyttes.