Hvordan lage et infrarødt kamera

August 4

Hvordan lage et infrarødt kamera

Ta infrarøde bilder vil sende kunstneriske bildet til neste nivå. Infrarød fotografering produserer bilder med en drømmende, fantasy nesten type stemning. Aktivere et digitalt kamera å ta disse bildene er enkel og vil koste deg nesten ingenting. Hele prosessen tar mindre enn en time, men nylig laget filter objektivet vil gi deg mange år med glede.

Instruksjoner

• Teste kameraet det er dugelig av tar infrarøde bilder. Velg en TV eller DVD-fjernkontroll på digitalkameraet. Trykk en av knappene på fjernkontrollen og ser gjennom kameraet. Du burde se en lys som kommer utenfra. Jo sterkere lys, den mer følsom kameraet er infrarødt lys og bedre bildene det tar.

• Dikte objektivet ved å finne noen sirkulær papp, som papp setter på en toalettpapir roll og skjær den lengden du ønsker for linsen. Du kan også gjøre dette ved å klippe papp strimler lengden på ønsket omkretsen av linsen og rullende elektriske tape rundt det å lage en linseholderen. Lage en ny en, litt mindre, som passer godt i din første linseholderen.

Skjær en ring av din plast ark størrelsen på din bolig ring omstendighet. Ringen bør være dimensjonert ytre store papp rulle på utsiden og det indre lite papp kastet på innsiden. Fest ringen til toppen av linseholderen.

• Sverte hver bit av alle delene du har gjort så langt med din permanent svart markør.

• Cut to runde stykker av filmen slik at de passer inne i linseholderen. Plassere to biter av kuttet filmen inn linse boliger slik at de blir liggende på plastdelen, og deretter plassere mindre papp linsen stykke ned i linseholderen, wedging filmen i stedet. Du kan eksperimentere med mer enn to biter av film å få en mer filtrerte effekt.

Plasser laget infrarød linsen på kameraets objektiv og begynne å ta bilder.

Tips og advarsler

  • Eksperimentere med forskjellige innstillinger på kameraet. Raskere ISO hastigheter vil være skarpere, men vanskeligere ikke å dimme, mens lavere ISO hastigheter vil produsere korn, mer drøm som bilder. For å oppnå bilder som de fra tradisjonelle infrarød-film, sett kameraet for svart-hvitt-modus og langsom ISO så lavt som det går. Et stativ vil forhindre sløret.
  • Hvis du har et zoomobjektiv, være forsiktig med å peke den ut med din nye infrarød linse og brenne ut motoren.