Dans kostymeideer for "ikke noen annen mann"

June 29

Dans kostymeideer for "ikke noen annen mann"

Christina Aguilera "Ain't No andre Man" er en poplåt tilført en storband musikalske stil som minner om 1940. Når siden og planlegge kostymer for jazzy, fengende sang, er en kilde til inspirasjon musikkvideo, som finner sted i en røykfylt nattklubb. Andre måter å finne kostymeideer er å se på Aguileras andre musikkvideoer og reflektere over tid.

Glamorøse

Dans kostymeideer for "ikke noen annen mann"

Faux mink strøk kan brukes som rekvisitter i dans rutinen.

Ta del i ultra-glam utseende fra Aguileras "Ain't No andre mann" musikkvideo og kopier antrekk som hun bar. En idé er å ha dansere ha sølv eller pearlescent halter-top sateng kjoler. Par kjole med en pillbox lue at sitter skjevt på hodet og har en netto knyttet som kan dekke ansiktet. Dress opp ensemble med faux mink avføring eller strøk som kan tas av og på og brukt som rekvisitter. Fullfør stilen med rhinestone chokers og øredobber eller tråder av perler.

Casual

Beskjæres jeans eller dungarees kan kanal fritidsklær av 1940-tallet.

Bruke Aguileras "Candyman" video som inspirasjon, gå for en helg utseende som dateres tilbake til 1940 og 1950. Har dansere slitasje beskjæres jeans eller dungarees fremhevet medio kalv. Don knappen opp skjorter og knyt dem på livet. Etter trekke håret opp i en bolle eller fransk vri, binde kerchiefs rundt håret. Hvis dansetrinn tillater, ha på sadel sko.

Herretøy

Til ære for menn, sette jenter i smoking.

Siden sangen sentre på adoring en en-i-en-million fyr, slitasje smoking. Du kan eventuelt har dansere slitasje skreddersydd hvite Buksedrakter med matchende hvit fedoras, lik hva Aguilera bar på ryggen til grunnleggende tour. Dette kostyme kan sees på nettsiden Concerts.ws. For en mer feminine utseende, kan dansere ha Dress jakker med svart sequined skjørt eller shorts. Inkluderer toppen hatter og slips dansere kan lett ta på eller av og bruke i koreografi.

Garderoben

Dans kostymeideer for "ikke noen annen mann"

Dansere kan bruke store parfymeflasker som rekvisitter i en garderobe scene.

Musikkvideo «Ain't No Other Man» utfører Aguilera og hennes andre danserne i en skit i et omkledningsrom. Bruker denne scenen som inspirasjon, kostyme dansere i smakfulle slips, undertøy, garters og satin klær. Har også dem slitasje strømper med hemlines som går rett opp på baksiden av bena. Koreografi tillater, satt danserne i kattunge hæler med marabou fjær på tærne. Trekke håret tilbake og Pakk den i hairnets besatt med rhinestones eller angi håret i krøller. Dansere kan flytte rundt store speil og bruke elementene som hairbrushes, overdimensjonert leppestift rør og parfymeflasker som rekvisitter.

Bryllup

Dans kostymeideer for "ikke noen annen mann"

Ramme en dans rundt et bryllup scenario å reflektere sangens kjærlighet tema.

Sangen starter med linjene "Jeg kunne føle det fra start/couldn't stå å være fra hverandre." Representerer disse sentimental tekstene av hengivenhet, kle dansere i bryllup kjoler. Hold skjørt kort for mobilitet formål, og legge til bling ensembler ved å sette silver paljetter på skjørtene og bodice og sammenkobling tiaraer med slør. Accessorize kostymer med forstørret rhinestone gifteringer.

Militære

Dans kostymeideer for "ikke noen annen mann"

Aguileras "Candyman" video kan inspirere et militært tema.

Ikke bare reflekterer militære antrekk swing musikk overtoner av «Ain't No andre mann», men utseendet også føyer seg sammen andre Aguilera videoer som "Candyman." Har dansere slitasje militær-style dance kostymer. For en naval utseende, kan dansere ha sjømann dresser og seiler hatter. Etter en marine eller hæren tema, kan de sport khaki knapp opp jakker og khaki pleated skjørt. For å legge pizazz, bestilling kostymer laget av gull halt med korte, pleated skjørt og accessorize uniform med militære hatter og hvite hansker.