Familiebegivenheter på barnehager

March 25

Familiebegivenheter på barnehager

Familien er en av de viktigste aspektene ved et barns liv. Mens dagens moderne familier ofte bety husholdninger med to utearbeidende foreldre, betyr det ikke at et barn som deltar barnehage regelmessig bør lider av mangel på foreldrenes kontakt. De fleste dag bekymrer og barnehager oppfordrer aktivt foreldre og familiær deltakelse. Det er mange aktiviteter som organiseres å gi muligheter for familiebegivenheter for daycare.

Frokost med mor/far

Ernæringseksperter over Amerika enig at frokost er den ytterste viktige måltidet av dagen, ikke bare for barn, men for folk i alle aldre. For familier med utearbeidende foreldre, kan noen ganger visningen av en sunn frokost faller gjennom sprekker. Mange dag bekymrer tilbyr morgenen matservering bestemt derfor, hvorfor ikke åpne servering til overordnede og underordnede? Dag bekymrer kan tilby en time (fra 8 til 9 am for eksempel) der en varm frokost serveres til foreldre og barn, gi dem en mulighet til å spise sammen og nyte noen bånd tid før dagen begynner.

Historien tid frivillige

Lesing aktiviteter kan utgjør en stor del av en barnehage daglig tidsplan på grunn av teorien om at en vekt på bøker og lesing tidlig bidrar til økt kompetanse senere i livet. En familie arrangement for en daycare senter å organisere enten daglig, er ukentlig eller månedlig overordnede historien tid. Legge et påmeldingsskjema på begynnelsen av en barnehage økt og har foreldre registrere en historie tidsluke. Foreldre kommer til barnehage å lese en favoritt storybook gruppen som barnet er i. Denne hendelsen gir en flott fleksibel mulighet for utearbeidende foreldre å delta når sin plan tillater.

Plikt mor/far dag

Mange dag bekymrer og Førskoler, spesielt de som kjører som co-ops, krever en daglig "plikt foreldre" å hjelpe under daglige aktiviteter. For å gjøre dette vanlig forekomst i en familie arrangement, navn barn hvis foreldre er på vakt "Plikt Kid" for dagen. Har hans bilde på en spesiell oppslagstavle, tillate ham å hjelpe velge storybooks av dagen og tillate ham å forberede og serverer måltider og snacks. Noen dag bekymrer kan tillate foreldre å bringe yngre søsken med dem på plikt dag.

Familiedag opprydding

Det er ikke et barn besøkes etablissement som ikke kan dra fordel av en årlig vedlikehold ansiktsløftning, både inne og ut. Det er sikkert at utenforstående firmaer eller entreprenører kan leies å utføre sine plikter, hjelper dag bekymrer kan også velge å organisere en helgedag der alle familier kommer sammen for å utføre grunnleggende rengjøring og vedlikehold oppgaver som Gran opp sentrum som barna delta daglig. Oppgaver som hagearbeid, maleri og plen vedlikehold kan utføres av foreldre og eldre søsken, mens innendørs aktiviteter som toy organisasjon og generell rengjøring utføres av yngre familiemedlemmer ledsaget av en forelder.