Hvordan bruke glasur for olje maleri

April 3

Glass gir en lysende finish for oljemalerier. Det innebærer tillegging av tynne lag av maling varierer fargetonen av farger og produsere en lyset reflekterer effekten. Teknikken er noen ganger skremmende for nybegynner kunstnere som antar det er ekstremt vanskelig. Det er ikke nødvendig å frykte, men som Vinduer bare tar tålmodighet og utholdenhet. Når en praktisert glazer, kan du opprette et mer profesjonelt utformede stykke med ekstra dybde og rikdom.

Instruksjoner

• Eksperimenter med forskjellige glasurer bemerker hvilke gjennomsiktig eller semi-transparent og som er ugjennomsiktig. Noen maling rør angi denne informasjonen på etiketten, men mange gjør det ikke. Arbeide med de transparente glasurer mens du er en nybegynner på teknikken.

• Glasur på et fint vevd lerret eller glatt hardboard når du først begynner. Opprett litt praksis med oljemaling, og la dem tørke. Male noe enkelt med store områder for den første "vinduer"-verdien.

• Start din Vinduer med en primærfarge som blå. Bruk en filbert pensel eller en som er myk med runde kanter for Vinduer. Last penselen med en svært tynn pigment. Gjelde det første laget til et område av din maleri som du mørkere. Vent til innglassede området er tørt (ikke klissete) før du går videre.

• Glasur igjen med din blue (eller annen farge). Bruke nøyaktig samme teknikk som før du gjør et tynt belegg over området av valg. Alltid la glasur tørke helt.

• Velg en annen farge glasur å lage en ny nyanse av farge. For eksempel hvis du startet med blå, kan du nå bruke gul til å opprette en grønn skygge. Bruk den samme teknikken som før.

• Prøv forskjellige pigmenter og spille med antall lag med glasur. Praksis understreker objekter i maleriet med mørkere (flere lag og mørkere pigmenter) bakgrunnen elementer og lysere områder (færre lag og lettere pigmenter).

• Ferdig med et lag med glasur over hele stykket, eller på minst kontaktpunktene i din maling. Dette hjelper trekke arbeidet sammen.

Tips og advarsler

  • Velg glasurer som inneholder en enkelt pigment i stedet for kombinasjoner for best effekt. Fungerer på flere malerier som du gi tid til å tørke for å unngå kjedsomhet og mangel på produktivitet. Når du er klar til å prøve bruke ugjennomsiktig pigmenter dem i de første lag av glass.