New York Trail Riding klubber

January 21

Mens Asfaltjungelen i New York City kan ikke bidrar til off-road, 4 x 4 spor ridning, finnes det en rekke alternativer utenfor byen. New York trail riding klubber gir en mulighet for deg å få kjenner andre i samfunnet, lære om trygg ridning og utføre samfunnet oppsøkende. Du kan også lære om stier i området som er både sikkert og lovlig for off-road trail ridning.

Albany-Greene ATV Conservation Association

Albany-Greene ATV Conservation Association tilbyr medlemskap til begge fire og to-hjul trail riding entusiaster. Foreningen søker å representere trail ridning i sørlige hovedstad distriktet området med sikkerhet trening og bevaring innsats som mester beskyttelse av privat eiendom og miljøet. Gruppen er rettet mot familier og søker å fremme samarbeid mellom off-road entusiaster og de som de deler stier. Alle medlemmer av foreningen må ha sine biler forsikret og registrert.

New York Trail ryttere organisasjon

New York Trail ryttere organisasjonen gir fem kapitler i New York som forsøker å nå alle hjørner av Empire State. NYTRO søker å fremme sikkerhet og generelle interesser spor ryttere over hele New York. Organisasjonen har en kode av etikk som krever medlemmer å alltid ha beskyttende utstyr når riding, alltid ri med en kompis, sikre og registrere sine kjøretøy og beholde støy til et minimum for å opptre som en god ambassadør for idretten av off-road løype hest.

Fingerlakes 4 x 4

Fingerlakes 4 x 4 som kalles Team Mudnuts 4 x 4 Club. Klubben er en innarbeidet nonprofit med en orientering mot familier. Hvis du søker medlemskap i Fingerlakes 4 x 4 må du ha din egen bil. Potensielle medlemmer må delta minst én hendelse tidligere beslutter å delta for å acquainting seg med eksisterende medlemskap. Potensielle medlemmer må og fylle ut en søknad og betale alle årlig kontingent. Årlige medlemskontingenten stå på $40 for en privatperson og $60 for en familie fra September 2010.

Storbyen ATV

Delstaten ATV søker for tiden å skape et nettverk av forbinder Upstate New York fellesskap av Russland, Norge, Newport, Donau og andre. Denne stien network gir ryttere med en trygg og lovlig sted for å delta i idretten av off-road trail ridning. Klubben startet i 2002 og har regelmessige møter hver måned, roterende på ulike steder i klubbens jurisdiksjon.