Hvordan å disiplinere et barn som går raskt

August 27

Hvordan å disiplinere et barn som går raskt

I mange tilfeller utgjøre barn som kjører raskt en fare for seg selv og andre. I overfylte offentlige steder, barn som kjører fra voksent tilsyn risiko bli borte eller muligens selv bortført. Selv når de forblir innenfor synet av de ser dem, kan kjører barn kollidere med andre mennesker, livløse objekter eller turen og falle. I stedet for bare disiplinere et barn som går raskt, er det best å bruke disiplinærtiltak for å lære barnet passende oppførsel. Det er flere effektiv skritt å hjelpe disiplin et barn som går raskt.

Instruksjoner

Undervisning passende oppførsel til barn som kjører

• Vurdere din tone og volum. Den mest effektive disiplinære tiltak eller foreldre leveres i en rolig, trygg tone som antyder misbilligelse uten å høres altfor sint. Ved gjenværende samlet og avstå fra roping, unngå du risikoen for å sette et dårlig eksempel for dine egne barn. En intens reaksjon på barnets atferd kan gjøre hele situasjonen eskalerer og la det bli ute av kontroll. En kontrollert reaksjon er også effektivt når håndtere oppmerksomhet-søkende atferd: noen barn krever oppmerksomhet, og negative, så resterende rolig mislykkes å gi inn i deres krav.

• Avstå fra å bruke for mange negative ord Når disiplinere barnet. Barn høre ofte "Nei" så effektiviteten kan være svak. Istedenfor å si, "Ikke running," Prøv, "Vennligst gå." Dette ikke bare korrigerer den uønskede virkemåten, men gir et alternativ og lærer barnet den aktuelle situasjonen.

• Gi en forklaring. Tilnærming barnet og komme ned til deres nivå, der du kan snakke lettere. Forklare hvorfor gå er en bedre atferd. For eksempel Fortell barnet at du trenger å holde et øye med dem eller forklare hvordan deres kjører kan skade andre. Igjen, husk at bor rolig og positiv kan forhindre barnet får defensive eller riled opp.

• Vurdere forsinke privilegier eller med en tid til å korrigere dårlig oppførsel. Noen ganger bare snakker til barn er ikke nok å bøte deres atferd. I slike tilfeller må du kanskje vurdere alternative disiplinære tiltak. Hvis et barn fortsetter å kjøre etter blir fortalt å gå, kan du gi dem muligheten til å holde hånden og gå med deg eller gå uavhengig. Dette gir barna et valg, samtidig som man sikrer at de fungerer som de skal. Hvis de fortsetter å kjøre, kan du trekke noen av sine rettigheter. For eksempel, hvis et barn kjører i dyrehagen, Forklar at deres atferd er farlig og hvis det fortsetter, vil du ikke kunne bo i dyrehagen. Mens de fleste foreldre ikke liker å true deres barn med straffer, er sannheten at hvis barnet er ikke opptrer på en måte som er trygg og for andre, redusere sine privilegier er for alles sikkerhet.