Instruksjoner for Bratz alltid Diamondz

April 23

I «Bratz: alltid Diamondz "for PlayStation 2, Bratz, Cloe, Sasha, Jade og Yasmin - reise rundt i landet ødela onde moten tycoon Burdine Maxwell og hennes feil Tweevils, Kaycee og Kristee, og prøver å imponere beste motedesigneren Mucci Fiari. Langs veien, de vises på en reality TV show og vedta søte kjæledyr, som de kan dukke med motetilbehør.

Kontroller

I spillet styre du vekselvis hver av de fire Bratz. Du bevege dem rundt med den analoge styrespaken på venstre og beveger kameraet med den høyre analoge styrespaken. Pil-knappene brukes til å bla gjennom elementene i beholdningen av Bratz. "Firkant"-knappen brukes til å zoome inn mens du tar bilder med mobilen er innebygd i kameraet eller gi et utbrudd av hastighet mens iført rulleskøyter. "Sirkel"-knappen på kontrolleren brukes til å hente ut kameratelefon, eller gjøre Bratz tregere mens rulleskøyter eller dra. "X"-knappen tar et øyeblikksbilde av kameraet telefon eller godtar menyalternativene og lar deg hoppe filmsekvenser du allerede har sett. Knappen "Trekant" avbryter menyalternativer, "Start"-knappen pause spillet, og «R1» og "R2" utløsere brukes til å sette på rulleskøyter eller stabilisere kameravisningen.

Elementer

Bratz kan finne eller lage en rekke elementer i spillet. En av de viktigste er Blingz symboler, der du kan kjøpe klær og motetilbehør for Bratz og deres pets. Du kan også kjøpe nye frisyrer og pet snacks kalt Treatz. 100 Bratz tokenene, ikke å forveksles med Blingz symboler, kan brukes til å kjøpe konsept kunst for spillet som en ekstra bonus.

Flere mini-spill

Det er tre flere mini-spill som du kan spille med en venn når du kobler til andre spillerens kontroller. De inkluderer Pairz, en kort kampspill, en kjole opp spillet kalt endre antrekk og Top Trumps, en kort spillet hvor spillerne må outguess motstanderen å samle alle 26 kort.

Spillet råd

De mange mini-spill som spredt over hele "Bratz: alltid Diamond" er en god måte å tjene Blingz symboler. Før du forlater hver by på Bratz turen over Amerika, pass på at du har gjort alt i byen som du vil gjøre. Du vil ikke kunne gå tilbake til byen etter at du har forlatt den.

Hemmelige koder

Hvis spillet er for vanskelig, eller du bare ønsker å se alle de spesielle drakter som kan låses opp, finnes det noen jukse koder du kan angi i datamaskinen for å hjelpe deg ut. Hvis du angir SIZZLN, vil du bli belønnet med 1000 Blingz tokener. STYLIN, SKATIN, JEWELZ og DIMNDZ hver låse opp en spesiell, hemmelige antrekk for Bratz og TREATZ gir umiddelbart deg 25 snack behandler kjæledyrene.