Hvordan å spille høye toner på fløyte

October 14

Fløyte er kategorisert som en treblåseinstrument. Lyden er produsert av blåser over munnstykket. Når produserer lyd på fløyte, må du sette dine lepper sammen i form av en liten "o". Du må justere denne figuren avhengig av hvilke typer notater du spiller. Når du spiller lav notater på fløyte, trenger leppene ikke å være så tett. Men mens du spiller høyere notater må leppene være strammere. For å spille høye toner på fløyte, justere din munn posisjon, kontroller at du har riktig hånd posisjon, plassere fingrene helt over tastene og slag med en mer pågående strøm av luft.

Instruksjoner

• Justere din munn posisjon. For å spille høye toner på fløyte, må du samle leppene nærmere. Dette gjør det mulig å ha en strammere munnen posisjon.

• Sjekk dine fingre. De høye tonene på fløyte har ofte ulike fingret enn lavere notater. For eksempel spilles både lavere oktav B leiligheter med venstre tommel, venstre pekefinger, rette pekefingeren og høyre pinky. Men fingered den høye B flat med venstre tommel, de rette pekefingeren og høyre pinky. For å sikre at du har riktig fingret, bruke fingret listene. Fingret listene kan finnes i skala bøker eller online.

• Plassere fingrene helt over tastene. Hvis du spiller et åpent hull-fløyte, må du sørge for at fingrene dekker hullene på tastene. Hvis fingrene ikke er over hullene, vil deretter lyden ikke bli produsert.

• Slag med en kraftig, konstant strøm av luft. For å spille høye toner på fløyte, må du blåse hardere enn du ville for å produsere lavere notater.

• Øve på å endre oktaver. For bedre å forstå hvordan du endrer din blåser, fingret og munnen plasser for høyere notater, overgangen fra et lite notat til en høy notat. For eksempel flat spille lave B flat, og deretter høy B. Gjør dette til overgangen ikke er hakkete.

• Gjør vekter. For å spille høye toner på fløyte, praksis skalaer som involverer de høyere oktaver. Ved å spille skalaer, vil du kunne fokusere mer på din teknikk.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe en skala bok online eller for en musikkbutikk.