Hawaiian spill med Leis

April 8

Hawaiian spill med Leis

Når du planlegger en Hawaiian fest eller samvær, Planlegg noen spill med leis å holde gjestene Travel, underholdt og hindre kjedsomhet. Gamle Hawaii hadde leis, også kjent som girlander, å forskjønne selv og skiller seg fra hverandre, ifølge Hawaiian Flower Lei nettstedet. Fra en lei-making konkurranse til et relé rase, Gjester kan ha det gøy å lage og spille spill med leis på neste stranden eller Hawaii partiet.

Lei gjør Contest

Sette opp en tabell med flere lei-making forsyninger, som elastisk, streng, virkelige blomster, fake blomster, glitter og klippes opp biter av sugerør for gjester å plassere mellom blomstene. Gi partiet gjester 20 minutter for å lage deres egen Hawaii lei. Tildele en premie party gjestene som har de beste, mest kreative og unike leis.

Kaste Leis

Blåse opp en stor oppblåsbare Palme eller flamingo og plasser det i bakgården eller midt parti. Merk en stående linje ca 10 fot bort, justere avhengig av alder på spillere, og har spillere linje på linje. Hver spiller forsøker å kaste fem leis av palmeblader eller rundt flamingo's halsen. Spilleren som ringer de leis vinner spillet.

Vinne Lei

Ta en stor boks av leis og merke en svart prikk på en av blomster med en permanent penn. Når gjestene kommer, gi hver gjest en blomst lei. Under arrangementet, fortelle gjestene til å se på deres leis for en svart prikk. Gjestene som har lei med svart prikk vinner en premie å ta med hjem.

Lei Sand grave

For de yngre gjestene fylle to store svømmebasseng med spille sand og skjule den samme mengden plast partiet leis i hvert utvalg. Har to spillere står foran bassenget. Når du sier "Gå", må de to spillerne grave gjennom sand for å finne leis. Den første spilleren å finne tre leis vinner spillet. For ekstra moro, har spillerne ta sine sko og sokker av for å bruke bare deres føtter for å finne leis.

Lei stafett

Merk en start- og mållinjen ca 25 fot fra hverandre. Del spillerne i to grupper og plassere en tabell på målstreken. Plass to stabler av 20 leis på bordet. Har alle spillere linjen opp på startstreken. Når du sier "Rase", de første to spillerne i hver gruppe linje må rase på bordet, satt på en lei og løpe tilbake. Hver spiller må levere lei til den neste spilleren i hans team linje, som må legge den på, kjøre til tabellen og sette på en annen lei. Hver spiller må sette på alle leis fra lagkamerat foran ham, Kjør til målstreken, legge en annen lei og løpe tilbake. Det første laget å fullføre løpet, har alle 20 leis rundt den siste spilleren halsen, vinner spillet.