Hvordan du kan tegne en Dinosaur spise en plante

October 7

Dinosaurer døde ut ca 65 millioner år siden, muligens på grunn av en stor meteor som knust i jorden, ødelegge de fleste arter som blomstret på den tiden. Fossile posten viser dem har nådd forbløffende dimensjoner. Største dinosaurer av alt var plante-spising gigantene. Diplodocus var den lengste på over 80 fot i lengde. Brachiosaurus var lik i størrelse, står om 36 feet høy og veier ca 70 tonn. Stegosaurus var også en plante-eater, og gjort opp for sin mindre størrelse med bisarre hevet plating langs ryggen.

Instruksjoner

• Se bilder du har for en Stegosaurus, for eksempel og tenke hvordan du ønsker å komponere tegningen. Unngå kopiering artist gjengivelser av dinosaur farger, som disse fargevalg er bare gjetninger. Bruk mønster kan du finne på stor øgler i dag. Bestemme bakgrunnselementer, planter og plasseringen av beite Stegosaurus i tegningen.

• Bruk pencil skissere objektene i komposisjonen, begynner med bakgrunnen. Holde et åpent sinn som du plassere objektene, og arbeide fra tilbake til forsiden. Unngå å inkludere mange planter som dette vil distrahere fra det viktigste faget.

• Tegne omrisset av Stegosaurus når du er ferdig disposisjon alt rundt det. Ikke ta platene på ryggen ennå. Tegne bakbena dobbelt så lang som forbena. Trekke fire lange piggene kommer fra slutten av halen og begynner å tegne i platene langs ryggen. Tegne raden på siden mot deg først, og deretter synlig platene i den andre raden på motsatt side. Trekke mindre platene langs halsen.

• Bruk siden av pencil forsiktig skyggelegge i områder som er mørkere. Skyggen med samme retning på lyskilden. Start med bakgrunnen og arbeide i forkant. Skyggelegge platene på den ene siden og mørkere ryggen, gjør dens vommen lettere, for eksempel.

• Bruk en ren klut til å forsiktig blanding i de skyggelagte områdene. Arbeid og bland grafitt med klut til tegningen begynner å se 3-dimensjonal.

• Fortsett til detaljert dinosauren og planter. Detalj nebbet, øynene, og angi fem tærne på forefeet og tre tå på hind føtter hvis de er synlige i komposisjonen. Tenke på huden av stor øgler og legger til at tekstur dinosauren. Vis noen planter i nebbet og trekke i høyt gress og bregner i forgrunnen til å skape mer dybde.

• Bruk viskelær å rydde opp smuss linjer eller forbedre høydepunkter. Fortsette detaljering tegningen til du er fornøyd.