Hvordan sette opp en Wii-passord

October 9

Wii er en familievennlig spillkonsoll. Det har spill for alle aldre, nedlastbare programmer for å gjøre det en offisiell underholdningssenter og foreldrekontroll som passord og Spillklassifisering filtre. Det er ikke vanskelig å aktivere foreldrekontroll med et passord. Du kan effektivt blokkere bestemte programmer eller visse spillsjangere.

Instruksjoner

• Kontroller at Wii er riktig koblet og arbeider, deretter slå strømmen på. På Wii kanal-menyen skal vises etter en advarsel om helse og sikkerhet.

• Velg "A" på Wii remote når en advarsel om helse- og deretter videre til Wii kanal-menyen og ser til nedre venstre. Trykk "A" slik at markøren vises (det ser ut som en hånd). Markøren holdes over knappen Wii-menyen.

• Se etter knappen Innstillinger for Wii Wii-menyen. Det er en skiftenøkkel. Dette fører til noen av Wii hovedinnstillingene som skjermoppløsning, sensor bar plassering og passord.

• Velg systeminnstillinger i Wii innstillingene ved å holde markøren over den og trykke "A." deretter tasten pluss på Wii remote. Det øverste alternativet bør være foreldrekontroll. Klikk på den og si "ja" til spørsmålet den ber deg.

• Angi en firesifret PIN-kode som begrensning håndhevelse, men sørg for ikke for å fortelle alle hva det er, eller annet de kan få gjennom foreldre blokk. Kan du skrive det ned og sette passord på et sikkert sted i tilfelle du glemmer det i fremtiden.