Hvordan lage Prom Corsages

September 16

Proms er morsomme og spennende arrangementer som tenåringer og du vil se deres beste etter. Men utgiftene legge opp raskt, antrekk, billetter, middag og mer. Så å kunne lage din egen corsage kan hjelpe deg med å spare noen dollar, her hvordan få en corsage for skoleball.

Instruksjoner

• Velg blomstene du vil bruke som vil koordinere med utstyr for skoleball. Kuttet blomst ender kort, slik at bare en tomme av stammen. Tape stilkene med floral tape.

• Legge noen filler ned på et bord. Plassere blomster på toppen av det og ordne dem slik filler stikker ut en tomme høyere enn blomster. Skjær endene av filler til samme lengde som blomster. Tape endene av blomster med filler.

• Skjær et kort stykke dekorative wire. Vri ledningen mellom blomster og filler. Vikle ledningen rundt endene slik at det styrker blomster og filler til å holde sammen nærmere toppen.

• Sett noen blader bak filler. Skjær endene til samme lengde som blomster og filler. Tape dette på plass slik at den kobler til blomster og filler. Plukk opp bunt og rist den lett for å sikre at den er sikker og ikke faller fra hverandre når danser.

• Feste corsage til et antrekk ved å plassere en pin gjennom baksiden av delen tapet. POKE pin gjennom corsage og klær samtidig så tilbake gjennom klær og tilbake til corsage. Det er det! Du har nettopp gjort en corsage! Gå ha moro!

Tips og advarsler

  • Bruke en enkelt stor solid blomst som midtpunktet en eller to til tre små blomster