Belysning teknikker for Digital fotografering

June 7

Belysning teknikker for Digital fotografering

Forbrukerne kan bruke tusenvis av dollar på digitale kameraer, men deres fotografi er ikke til å forbedre til de lære å bruke lys. Begrepet "photograpy" kommer fra sammenføyning av den greske ord for lys, "bilder" og "graphos," å tegne. Det finnes flere ulike medier i fotografering sammen med estetisk mulighetene. Regel-breaking er avgjørende i å lage kreativ fotografier, finne nybegynnere at etter flere belysning retningslinjer drastisk forbedrer deres digitale bilder.

Tre-punkts belysning

Kunnskap om grunnleggende tre-lys oppsett er avgjørende for enhver fotograf. En nøkkel lys, Utfyllingslys og bakgrunnslyset er del av hver tre-lys oppsett. Den tasten lys eller hovedlys, lyser fotografiske emnet. Et godt utgangspunkt for en sentral lys er en 45-graders vinkel i forhold til fagets foran på hver side. Utfyllingslys motsetter seg den tasten lys. Utfyllingslyss jobb er å redusere kontrasten i skyggen kastet av nøkkelen lys. Utfyllingslys bør ikke være så lys som den tasten lys. Hvis to lys er like lysstyrken, Øk avstanden fyllmønsteret lys fra motivet. Større avstand senker intensiteten av Utfyllingslys. Den tilbake, eller rim lys skinner fra gjenstand på en 45 graders vinkel fra begge sider. Bakgrunnslys avslører konturene av motivets ansikt og lyser opp håret. Eksperimentere med de tre lysene kan tilby nye kunstneriske muligheter.

Kunstig belysning

Fotografer bruke ofte kunstig lys for å få nøyaktig kontroll over deres studio portretter og perfekt trepunkts belysning ordningen. Både strobe blinker og kontinuerlig lys opprette kvalitet lighter for fotografiske fag når brukt skikkelig. Strobe lys er fordelaktig for fotografer som ønsker et "studio" se til sine bilder. Byens lys lys strobes gir et "vanilje" utseende til bilder som er ment å trekke i seere. Kontinuerlig lys er like strobes; men de bare slå av og på stedet flash, og er ikke så lys. Fordelen av kontinuerlig belysning er lavere pris, samt muligheten til å se effekten av lys før bildet. Tre-punkts belysning oppsett kan opprettes med både strobe og kontinuerlig lys.

Innendørs naturlig belysning

Innendørs naturlig lys er en billig og effektiv alternativ til kunstig belysning. Med naturlig belysning krever et vindu, ideelt sett mot nord. Nordvendt vinduene holde direkte sollys ut, slik at mykere, mer flatterende lys til å lyse opp fag. Når Nordvendt vinduene er utilgjengelig, dekker vinduet med et ark diffunderer direkte sollys og skaper en myk utseende. Reflektorer er nyttige når skyting i naturlig lys å dempe en Emneoversikt skygger. Produserte reflekser er praktisk; men er billige alternativer, som Limputer styret og aluminiumsfolie, også effektiv i å manipulere skygger.

Utendørs naturlig belysning

Utendørs naturlig belysning er bruken av solen, himmelen, skyene og naturlige reflekser. Dag og visse værforhold diktere hva naturlig belysning teknikker er ideelle. Solnedgang og soloppgang er ideelle for digital fotografering fordi lav-bolig solen gir frontal belysning for hele landskap. Denne perioden av dagen er referert til som "golden hour". En overskyet himmel krever subtraktiv belysning. Denne teknikken innebærer å bruke mørk overflater for å lage skygger i stedet for lys. For eksempel for et portrett under en overskyet himmel står emnet ved siden av en mørk vegg. Himmelen lys jevnt motivet, men veggen legger tonale variant motivets ansikt av mørkere ene.