Instruksjoner for "Løvenes konge: sirkel av livet" spill

October 26

Parker Brothers spill utgitt et kortspill for barn basert på Disney's "The Lion King" i 1993 kalt "Løvenes konge: sirkel av livet kortspill." Dette spillet er for to til fire spillere så unge som 5 år. Den første spilleren å fullføre "Circle of Life" vinner. Seks kort utgjør sirkelen av life med Baby Simba, Mufasa, Timon og Pumbaa (en kort), Nala, Løvenes konge og Simbas sønn. Hver spillers Circle of Life kort må ha samme farge rundt grensen.

Instruksjoner

• Fjern én farge matchende sett (åtte kort) av livets sirkel hvis det er bare to spillere.

• Velg en forhandler. Dealeren gir hver spiller en Baby Simba kort til å begynne med. Fargen på Baby Simba kortet avgjør hvilken farge resten av livets sirkel kortene må være.

• Shuffle resten av dekket og gå ut tre kort til hver spiller med forsiden ned. De gjenværende kortene bli uavgjort haug. Spilleren til venstre for giveren er først, og spillet fortsetter til venstre.

• Trekke et kort fra en uavgjort haug begynne å spille og spille et kort hvis mulig. Hvis du har en sirkel av livet kort i farge, plassere den med Baby Simba kortet, bygge sirkel av livet.

• Spille en hyene kort. Når du spiller en hyene kort, betyr det kan du velge noen ett kort fra enhver ettall. Hyene kortet går ansiktet opp på Forkast haugen og du plukke en spiller vise hånden til alle. Du kan plukke en av sine kort hvis du vil. Hvis du velger en sirkel av livet kort med din farge eller et arr-kort, kan du spille det umiddelbart. Men hvis spilleren du plukke med hyene kortet har et Rafiki-kort, kan hun spille det ved å plassere den i Forkast haug; Hun har ikke å vise hånden og spille igjen.

• Spille en Bug Fest kort. Spille dette kortet er lik en hyene kort, men i dette tilfellet alle spillerne unntatt du må vise hånden til alle andre. Du får velge ett kort fra spillere. Igjen, hvis kortet valgt er en sirkel av livet kort med din farge, eller et arr kort, du kan spille det umiddelbart.

• Spille en arr kort for å avbryte en annen spillers Circle of Life. Du plasserer arr kortet på en annen spillers Mufasa eller Lion King og så har han å legge ned en annen Mufasa eller Lion King kort å beseire Scar. Når et arr-kort har blitt spilt, har bestemt Mufasa eller Lion King kortet ikke et arr kort spilte på det.

• Fortsett spille til en spiller har lagt ned alle seks av sine sirkel av livet kort.