Hvordan bruke pirat Slang ord

December 1

Ev'ry sea hunden verdt sin salt kan gjøre bruk o ' pirat slang ord. Han som ikke vet hvordan du bruker pirat slang ord kan jus' være en landlubber. Internett har en dusør som kan hjelpe. Perfectin' en pirat aksent vil gjøre pirat sjargongsord alle mer troverdig. Hvis du fortsatt er spottet fer det, gjøre dem gå th "planke.

Instruksjoner

• Fornærmelser er en viktig del av pirat slang fordi pirater ikke th "med mye. Fornærmelser inkluderer landlubber, torsk stykke, lensepumpe rotte, bunnen-forer, slag-fisk og svin. Slike fornærmelser bør innledes med ekkel adjektiver som salt, pest-infested, opprørske, hog-faced eller rang.

• Kanskje viktigere enn fornærmelser er slang ord som hjelper dere finne yer måte om skipet. De fleste av dem er ganske vanlige nautiske ord som brig for innsatte og bro for hovedkommandoen center.

• Noen generelle ord er avast for stopp, aye for Ja, gangway for trekk, belay for stopp og kausjon å forlate. Hearties, eller meg hearties, er slang for mannskapet å swab er å tørke og den populære ahoy eller ahoy det er pirat måte å si aloha. Som aloha, kan det bety Hei eller farvel.

• Cap'n er slang for han som ha ansvaret. En scalawag er en bråkmaker, og jenta er en fornærmelse for en kvinne. Hvis en pirat snakker om din dungbie, er han fornærmende din bakende. Du ønsker ikke å danse hempen dekopaj eller tilbringe tid i hempen stoppet. Den første setningen beskriver noen henger, og andre beskriver løkke.

• To vanlige pirat slang ord har ekstra mening. Ohoy tømmer er et uttrykk for sjokk, men den kan utledes fra lyden av skipet tømmeret blir truffet av en kanonkule. Jolly Ranger er vanlige slang for en pirat flagg, men det betyr egentlig pen rød på fransk.

Tips og advarsler

  • Perfectin' den piratey aksenten vil gjøre yer bruk o ' pirat slang ord alle th "mer troverdig. Hvis yer fortsatt spottet fer det, gjøre dem gå th "planken
  • Makin ' andre gå planken kan git i trøbbel med loven
  • Snakker ' opp pirat slang ord kan indusere mockin' av landlubbers